Voice-over boeken: hoe werkt het?

Bij Click-A-Voice kun je heel eenvoudig online een stemcasting doen en een voice-over boeken. Je kiest eerst de taal. Daarna geef je aan of je een mannenstem of een vrouwenstem zoekt. Vervolgens kun je op genre zoeken (als je een documentairestem zoekt, wil je immers geen cartoonstemmen horen). Alle spreekstemmen zijn dus ingedeeld in categorieën.

Favorietenlijst

Indien gewenst kun je een favorietenlijst maken, en met één druk op de knop MP3-bestanden van verschillende voice-overs opvragen. Die kun je naar je opdrachtgever mailen als stemvoorstel. Is de stemkeuze bepaald, dan kun je online de voice-over boeken.

Voice-over binnen 1 werkdag in huis

Na aanlevering van het script gaat het snel. Wij zorgen dat we de voice-over boeken, en dat de tekst in een professionele studio wordt ingelezen. We leveren de audio -bij beschikbaarheid van de spreker- in de regel binnen 1 werkdag af; in elk formaat.

Indien gewenst verzorgen we de audionabewerking inclusief muziek, geluidseffecten (we hebben een Award-winning -Gouden Loekie- sounddesigner in huis), we kunnen synchroniseren met beeld, mixage en mastering verzorgen, etc. Uiteraard (wanneer van toepassing) volgens de nieuwe TV broadcastnorm R128. Wil je een voice-over boeken, dan bent je bij Click-A-Voice aan het juiste adres!